Verenigingengids

Volleybalvereniging Bedovo

Over Bedovo
Volleybalvereniging Bedovo is in 1972 opgericht en aangesloten bij de Nederlandse Volleybalbond Nevobo. De naam is een afkorting van: Beek en Donkse Volleybalvereniging.

Bedovo telt momenteel ongeveer 150 leden en biedt volleybal plezier voor alle niveaus en leeftijden:

Mini's (CMV)
De CMV-jeugd bestaat uit jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar die op een speelse wijze de beginselen van het volleybal leren. Deze jeugdteams nemen deel aan mini-toernooien die een  keer per maand zondags worden georganiseerd.

Junioren
Jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar nemen deel  aan de Nevobo- jeugdcompetitie op zaterdagmiddag. De trainingen zijn gericht op bal- en speltechniek en vinden plaats op dinsdagavond

Senioren
De senioren zijn dames en heren vanaf 18 jaar. Zij nemen deel aan de Nevobo- competitie voor senioren. De competitie vindt plaats in de regio Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg. De thuiswedstrijden van deze competitie worden gespeeld in sporthal D'n Ekker te Beek en Donk.

De wekelijkse trainingen zijn gericht op conditie, techniek en spelinzicht. Deze vinden normaliter plaats op dinsdagavond.

Recreanten
De recreanten zijn volleyballers vanaf 18 jaar die in een lokale competitie meespelen of ervoor kiezen geen wedstrijden te spelen. Op de trainingsavond wordt aandacht geschonken aan bal- en speltechniek en daarnaast worden onderlinge partijtjes gespeeld. Er is  de mogelijkheid om op woensdagavond aan de recreantencompetitie in Gemert deel te nemen.

Mocht een van deze niveaus je aanspreken, ontdek hier hoe je lid kunt worden.

Contactgegevens

Volleybalvereniging Bedovo

Muzenlaan 2a

5741 NS Beek en Donk

Tel


Gerelateerd nieuws