Verenigingengids

Badminton Club Lieshout

Welkom bij Badminton Club Lieshout

Kort na de zomervakantie begint het bij menigeen te borrelen: "Ik moet eens iets gaan doen!". "Welke sport zal ik eens gaan beoefenen?" en "Het wordt tijd dat ik eens in verenigingsverband ga sporten". Gedachtes die velen hebben, zodra het nieuwe sportseizoen weer aanvangt en de "luierperiode" achter de rug is.

Nou, Badminton Club Lieshout heeft daar een prima invulling voor. Een leuke vereniging, met gezellige speelavonden, goed geleide trainingen en gezellige nevenactiviteiten. Badminton is daarnaast een sport die past bij alle leeftijden (van heel jong tot heel oud) en die écht iedereen kan: ieder op zijn/haar eigen niveau. Daar is dan ook volop ruimte voor bij Badminton Club Lieshout. Ruimte voor recreatief spelen, ruimte voor competitiewedstrijden, ruimte voor gezellig spelen, ruimte voor een pittige training en natuurlijk ruimte voor een lekker potje. Samen, en toch op ieders eigen niveau.

Daar profileert Badminton Club Lieshout zich mee. Iedereen kan/mag spelen op zijn/haar eigen niveau en tóch zijn er geen groepjes, geen kliekjes. Toch is de vereniging een eenheid, want badmintonnen doen we samen bij "ons cluppie", met z'n allen, terwijl tóch iedereen op zijn/haar niveau kan spelen. Een vereniging voor iedereen. Welkom bij Badminton Club Lieshout.

Contactgegevens

Gerelateerd nieuws