Verenigingengids

Dansclub Jong en Oud

Dansclub Jong en Oud organiseert dansavonden voornamelijk met dansparen en alleengaanden met een leeftijd van 50+. Echter iedere dansliefhebber van elke leeftijd en elk dansniveau is welkom om bij ons te komen dansen. Zelfs als je geen danservaring hebt. Ook als je alleen bent, dan ben je bij ons op het goede adres.

Wat kan je verwachten?
Wij dansen op gezellige muziek van bekende nummers van de 50-jaren tot aan moderne nummers, van Elvis Presley tot  Ed Sheeran. Stijldansen zoals o.a foxtrot, engelse wals, tango, chachacha en rumba worden afgewisseld met lijndansen en koppeldansen, zoals o.a. een cumbia, freeze, sirtaki, hucklebuck, barndance en sixteen steps.

Wanneer en waar?
De dansavonden worden gehouden in Café-Zaal Dave van de Burgt Heuvelplein 21 in Beek en Donk Elke vrijdagavond is de zaal open van 20.00 uur tot 23.00 uur. In de maanden juli en augustus is er een zomerstop.

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek ons dan vrijblijvend op de vrijdagavond op onze dansavond. We zullen je dan hartelijk ontvangen en wegwijs brengen in ons reilen en zeilen. Voor vragen of meer informatie kan men mailen naar dansclubjongenoud@gmail.com.

Contactgegevens

Dansclub Jong en Oud

Heuvelplein 21

5741 JH Beek en Donk

Tel 06-38908654


Gerelateerd nieuws