Verenigingengids

Tafeltennisvereniging Een en Twintig

Ruimte voor iedereen
TTV Een en Twintig is een vereniging waar gezelligheid belangrijk is en waar volop ruimte bestaat voor een prestatiegerichte benadering van de tafeltennissport.

Competitie en recreatief
De vereniging neemt met jeugd- en seniorenteams deel aan de competitie van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Ook voor recreanten is de vereniging meerdere dagen per week geopend.

Gelijkheid
Bij TTV Een en Twintig is er ruimte voor iedereen. Wij maken in de behandeling en waardering voor de verschillende leden geen onderscheid: een recreant van bijvoorbeeld 58 jaar is voor ons even belangrijk als een toptalent van 17 jaar.

Eigen kader
In al onze activiteiten vinden wij het belangrijk om de jeugd te betrekken. De mogelijkheden om organisatorische werkzaamheden te combineren met school, waarvoor dan studiepunten worden verkregen, worden daar waar mogelijk door de vereniging ondersteund.

Activiteiten
Wij vinden het belangrijk dat leden ook buiten de tafeltennissport met elkaar in contact komen, onder meer om het verenigingsgevoel te versterken. Daarom worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan een wandel/oriëntatietocht, een dartsavond, vrijwilligersavond en een jeugdkamp.

Promoten
Ter promotie van de tafeltennissport in Laarbeek en omgeving streeft de vereniging er naar om met regelmaat deel te nemen aan externe activiteiten. Voorbeelden zijn de jaarlijkse Roefeldag en de Koningsmarkt in Beek en Donk. Ook organiseert de vereniging ieder jaar een scholentoernooi.

Contactgegevens

Tafeltennisvereniging Een en Twintig

Otterweg 37

5741 BC Beek en Donk

Tel 0492-462121


Gerelateerd nieuws