Verenigingengids

Seniorenvereniging KBO Lieshout

Ontmoet u graag andere mensen? Bent u op zoek naar leerzame, sportieve, culturele of ontspannende activiteiten in de buurt? Of zet u uw talenten graag in voor belangenbehartiging van ouderen? Dan bent u bij een van de seniorenverenigingen in Laarbeek aan het juiste adres.

Dichtbij huis
Samen zetten we ons in voor actieve deelname van senioren in Laarbeek. We bevorderen de onderlinge sociale contacten. En wist u al dat een rijk sociaal leven steeds meer gezien wordt als de doorslaggevende factor om gezond ouder te worden?

Ook provinciaal en landelijk
De Laarbeekse Seniorenverenigingen maken deel uit van KBO-Brabant. Als u lid wordt, bent u automatisch ook lid van KBO-Brabant. Met ongeveer 120.000 leden is KBO-Brabant de grootste vereniging in Noord-Brabant en eveneens de grootste Seniorenvereniging in Nederland. Bovendien ontvangt u naast de maandelijkse nieuwsbrieven van de lokale Seniorenverenigingen elf keer per jaar het ledenmagazine 'ONS', dat u op de hoogte houdt van ontwikkelingen die voor senioren van belang zijn.

Een greep uit de activiteiten

  • Actief ouder worden met diverse activiteiten zoals fietsen, excursies, wandelen, yoga, biljarten, kaarten etc.
  • Educatiebijeenkomsten over interessante onderwerpen
  • Workshops zoals bijvoorbeeld bloemschikken
  • Informatiebijeenkomsten op het gebied van wonen, welzijn en zorg
  • Sfeervolle bijeenkomsten rond Kerstmis en Nieuwjaar

Het complete programma van ieder van de vier verenigingen is terug te vinden op onderstaande websites van de vier Seniorenverenigingen. Enthousiast geworden en 50 plus? U bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie eens op de website van een van de Laarbeekse verenigingen. Niet digitaal vaardig? Bel dan met het secretariaat.
- Aarle-Rixtel: kbo-aarle-rixtel.nl of 0492-382239
- Beek en Donk: seniorenverenigingbeekendonk.nl of 0492-463860
- Lieshout: kbolieshout.nl of 0499-324919
-Mariahout: seniorenverenigingmariahout.nl of 06-40083435

Contactgegevens

Seniorenvereniging KBO Lieshout

Lijsterlaan 3A

5737 PG Lieshout

Tel 0499-324919


Gerelateerd nieuws