Verenigingengids

Howeko

De Stichting Howeko is opgericht om een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden aan elke inwoner van de gemeente Laarbeek. Iedereen is er welkom.

Waar een bezoek aan Howeko zo'n 40 jaar gratis was, hebben we die periode afgesloten en werken we nu met abonnementen. Dat abonnement is voor iedereen gelijk. Een wekelijks bezoek van een dagdeel gedurende 40 weken kost € 80,00 per jaar of € 15,00 per 4 weken.

Missie
Door het aanreiken van diverse activiteiten mensen de mogelijkheid van uitoefening hobby en vrijetijdsbesteding bieden, en in een prettige omgeving sociale contacten te onderhouden.

Visie
Door middelen en faciliteiten hiervoor beschikbaar te stellen en begeleiding door enthousiaste vrijwilligers die waar nodig ondersteunen of advies geven, deelnemers maximaal plezier bij de uitvoering van hun hobby en creativiteit te laten beleven.

Daar bij dit alles de onderlinge sociale beleving en contacten belangrijke elementen zijn, de gelegenheid aanbieden tot een praatje onder het genot van een kop thee of koffie.

Doelstelling
De stichting beoogt hiermee (om zonder winstoogmerk) binnen Laarbeek een breed publiek te bereiken door een zo divers mogelijk aanbod van activiteiten in de breedste zin van het woord mogelijk te maken en te stimuleren.  Daarmee de ruimte biedend voor verbinding en contacten.

Contactgegevens

Howeko

Wethouder Heinsbergenplein 6

5741 HX Beek en Donk

Tel 0492-381050


Gerelateerd nieuws