Afbeelding
Foto:

Theo van Schijndel kampioen bandstoten Biljartclub ‘t Centrum

Sport Sport

Beek en Donk - Na twee weken gestreden te hebben met 42 leden in verschillende poules, waarvan de bovenste twee zich plaatsen, stond afgelopen dinsdagmiddag de halve en de finale bandstoten op het programma.

De eerste halve finale ging tussen Cor Oppers en Theo van Schijndel. Cor kwam een carambole tekort, en Theo maakte twee mooie series van vijf en trok de partij naar zich toe. Daardoor werd hij de eerste finalist. De andere halve finale met Gerard Vogels en Martien Swinkels in de hoofdrol werd in het voordeel van Gerard beslist met een mooi gemiddelde van bijna twee van zijn te maken 48 caramboles. De partij Cor tegen Martien om de derde en vierde plaats ging naar Cor. In de finale speelde Theo een van zijn betere wedstrijden van het toernooi en werd terecht kampioen met een mooi gemiddelde van één, Gerard werd verdienstelijk tweede. Theo volgt Henk van de Vegt op die vorig jaar kampioen werd.

Maandag wordt er gestart met het toernooi driebanden, ook hier is de belangstelling groot gezien het aantal inschrijvingen. Kom je uit Laarbeek en lijkt het je leuk in de nieuwe competitie om op maandag en dinsdagmiddag in competitievorm mee te spelen, neem dan vrijblijvend contact op met competitieleider Theo van Schijndel via schijndel55@kpnmail.nl of 06-13027719 of loop op speelmiddagen gewoon even binnen bij het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg in Beek en Donk.