Afbeelding

Zonnebloem Mariahout bezoekt kerstmarkt

Algemeen

Mariahout – Het was een drukte van belang op woensdag 25 november om 10.00 uur op de Nieuwe Erven in Mariahout. Op dat tijdstip vertrok de Zonnebloem afd. Mariahout met 39 personen naar de Kerstmarkt in tuincentrum van der Velden in Bakel.

Daar werden zij om 10.30 uur ontvangen met koffie, thee en een appelflap. Na hiervan te hebben genoten en natuurlijk even met elkaar gebuurt te hebben, ging de groep lekker op haar gemak de prachtige Kerstmarkt bezichtigen. De ingang was al een feest op zich, met bewegende ijsberen van groot tot klein. Daarna volgden diverse uitgestalde wintertaferelen, en uiteraard de nodige bomen, versierd met allerlei snuisterijen. Ideeën om op te doen te kust en te keur dus! Na een uurtje stond de uitgebreide lunch weer klaar. Tafels werden tegen elkaar aangeschoven, zodat iedereen gezellig bij elkaar kon zitten. Daarna kon de rest van het tuincentrum nog worden aangedaan. Rond de klok van 14.30 uur had iedereen het wel gezien en stapte eenieder tevreden in de auto’s om weer huiswaarts te gaan, alweer een gezellig uitstapje rijker.

Op woensdag 9 december staat de volgende activiteit op het programma: de jaarlijks terugkerende bingomiddag, met natuurlijk weer vele leuke prijzen.