Afbeelding

Prinsenreceptie in Ganzendonck

Algemeen

Beek en Donk - De Teugelders van Ganzendonck bieden hun Hoogheden op zondag 10 januari in Café Zaal Dave van de Burgt een receptie aan. Om 13.11 uur bijten Jeugdprins Luukske XXX (Dennis Bankers) en Jeugdprinses Britt (Beckers) de spits af met de jeugdreceptie. Daarna volgt om 14.30 uur de receptie voor Prins Luuk XLIV en Prinses Annet.

Beide prinselijke paren staat een onvergetelijke middag te wachten. Familie, vrienden, kennissen en overige Ganzendonckers die het carnaval een warm hart toedragen komen hen op deze middag feliciteren. Ook bevriende carnavalsverenigingen uit Laarbeek en omgeving geven acte de présence. Hun felicitaties gaan gepaard met de nodige carnavaleske humor en optredens van dansmariekes. Wellicht grijpen de 4 Laarbeekse Prinsen op deze middag hun kans waar om hun lied voor het Laarbeeks Liedjesfestival ook in Ganzendonck live ten gehore te brengen.

Boerin Goen (Lonneke van Kaathoven) en boer Tontje (John Rooijackers) komen ook zeker hun felicitaties overbrengen. Daarnaast gaan ze op deze middag officieel in ondertrouw. Na het aantekenen bij Prins Luuk XLIV hebben ze opnieuw een horde achter zich gelaten op hun weg naar de boerenbruiloft op carnavalsdinsdag.

De Teugelders van Ganzendonck nodigen belangstellenden van harte uit om de Prinselijke paren te komen feliciteren.