Afbeelding

Activiteiten tijdens Carnaval in Ganzegat

Algemeen

Aarle-Rixtel – Voor carnaval in Ganzegat staan diverse activiteiten op het programma. Er zijn nog slechts enkele kaarten te koop voor de seniorenmiddag en ganzekwekavonden. Loop even binnen bij snoeperij Jantje en bemachtig daar 1 van de laatste kaartjes a €13,50 per stuk.

Carnaval nader met rassé schreden. Nog even en in Ganzegat stort iedereen weer volop in het feestgedruis.

Carnavalszaterdag
Op carnavalszaterdag vindt na de sleuteloverdracht de opening van carnaval om 16.15 uur plaats bij het Ganzentrio op de Couwenbergh. ’s Avonds vindt het traditionele gekostumeerde bal plaats in de feesttent achter Café de Vrienden. Er zijn weer leuke prijzen te winnen.

Carnavalszondag
Op carnavalszondag vindt natuurlijk de optocht plaats. Deelnemers voor optocht, gevel- en straatversiering kunnen zich aanmelden via www.ganzegat.nl. Bij inschrijving ontvangt u tevens het reglement. Er is dit jaar extra controle op het gebruik van alcohol en het muziekvolume.

Carnavalsmaandag
Op carnavalsmaandag vindt het dweilfestijn plaats, georganiseerd door CV Eieren. ’s Avonds houden ze een gezellige Hollands piratenfestijn met onder andere Jasper & Vermeer und die geile madeln

Carnavalsdinsdag
Op carnavalsdinsdag hebben de Ganzegatters na Dolle Dinsdag nu Dollar dinsdag. Een dag met de nodige flauwekul, lekker eten en een grote dosis humor, aanvang 13.00 uur. Zorg dat je erbij bent. Er zijn onder meer een optreden van de bekende kletser Frank Schrijen. Tevens wordt er een prachtig schilderij geveild.

Ze sluiten carnaval af met een knallende avond in jaren 90 stijl. Als klap op de vuurpijl maakt deze avond Charly Lownoise zijn opwachting. Kaarten voor deze avond zijn te koop voor €10,00 bij Grand Café Stout, Café de Vrienden of via de stichting organisatie carnaval Ganzegat. Je krijgt voor je entreekaart 4 consumpties.

Ziekenbezoek Traditioneel brengt Ganzegat met een klein gezelschap op de vrijdag voor carnaval een bezoek aan onze dorpsgenoten die in het ziekenhuis of verzorgingshuis verblijven. Ook kunnen ze natuurlijk een bezoek brengen aan iemand die ernstig ziek is, maar gewoon thuis verblijft. Voor een bezoek aan het ziekenhuis of verzorgingshuis geldt de regel dat er altijd iemand van de naaste familie aanwezig moet zijn. Stelt u een bezoek op prijs? Mail dan naar secretariaat@ganzegat.nl of stuur een briefje naar postbus 24, 5735 ZG in Aarle-Rixtel. Stuur uw mail of briefje uiterlijk 3 februari 2016 op.