Afbeelding

Kunstwerk Zanggroep Zingiz zoekt huis

Algemeen

Beek en Donk - Vorige week zijn 2 dames van Zanggroep Zingiz in het zonnetje gezet tijdens de algemene jaarvergadering. Carina van de Zanden en Maria van Doore zijn dit jaar 12,5 jaar lid van deze club en de zanggroep hoopt dat ze nog lang hun zangkwaliteiten blijven delen met hen. Gefeliciteerd Carina en Maria!

Afgelopen jaar heeft Zanggroep Zingiz haar 12,5 jarig jubileum gevierd. Tijdens een gezellige feestmiddag zijn de dames onder andere bezig geweest met het maken van dit mooie 3-luik a la de Dikke Dames. Helaas staat dit prachtige kunstwerk nu te verstoffen op zolder.

Zanggroep Zingiz is op zoek naar een mooie locatie voor dit vrolijke kleurrijke kunstwerk. Het zou natuurlijk mooi zijn als dit kunstwerk in een van de mooie gemeenschapshuizen of andere openbare gebouwen van Laarbeek komt te hangen. Heeft, of weet u een locatie waar ze dit kunstwerk kwijt kunnen dan kunt u contact opnemen met Antje van den Berg (antjevandenberg@hotmail.com).

Het eerstvolgende optreden van Zanggroep Zingiz is op zondag 6 maart in de kapel van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond om 10.00 uur.