Alpe d’Huzes komt in zicht voor TopTeam Huibers

Algemeen

Beek en Donk - Nog even en het is zover. 1 en 2 juni gaat TopTeam Huibers deelnemen aan de Alpe d’Huzes. Geld inzamelen, activiteiten organiseren, trainen en op je voeding- en drinkgedrag letten, dat zijn een aantal grepen uit wat voor het team het afgelopen jaar centraal heeft gestaan. Het voorgenomen bedrag van €11.000,00 dat ze als team wilden inzamelen hebben ze overtroffen.

Door verscheidene activiteiten heeft TopTeam Huibers dit kunnen realiseren. Naast de activiteiten zijn er de nodige wandel- en fietskilometers gemaakt, zowel in binnen- als buitenland. Niet alleen afstand is een prioriteit, maar ook de hoogtemeters zijn er zeker gemaakt. Tiny en Riny Rovers gaan op 1 juni de berg éénmaal bewandelen naar de top waarbij ze een scherpe tijd willen neerzetten. De dag daarna gaan Ton Huibers (4x), Marcel Coppens (3x), Ricardo Ros (1x) en Peter Stofberg (6x) de berg met de fiets beklimmen. Gelet op de vele trainingsuren die gemaakt zijn wordt nogal een groot aantal beklimmingen van ieder verwacht. Maar vooral willen ze ‘genieten’ van deze beslist emotionele week waar alle aanwezigen daar voor hetzelfde doel komen.

Bij deze wil het team alvast iedereen bedanken die op zijn/haar manier een bijdrage heeft geleverd aan hun streven om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF zodat zij daar de nodige onderzoeken ter bestrijding van kanker mee kan financieren. Want dat is het motto: Kanker moet op korte termijn een ziekte zijn waarvan mensen kunnen genezen.

Houd TopTeamHuibers op Facebook in de gaten, zodat je hen tijdens deze week op de voet kunt volgen. Leuke verhalen en foto’s laten ze achter op deze pagina. Ook kunnen jullie via deze site berichten plaatsen. Ook net als vorig jaar gaat TopTeam Huibers er een knalweek van maken.