Harrie Verschure werd afgelopen week gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap bij de kleindiervereniging
Harrie Verschure werd afgelopen week gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap bij de kleindiervereniging

Harrie Verschure 40 jaar lid KSV Oostbrabant

Algemeen

Beek en Donk - Op de jaarlijkse barbecue en hokbezoek van de kleindierenvereniging KSV Oostbrabant werd Harrie Verschure uit Aarle-Rixtel gehuldigd voor zijn 40 jaar lidmaatschap. Dit gebeuren vond plaats bij Dierenpark 't Regter Eind in Beek en Donk. 

Harrie wilde vroeger een paar kipjes houden en kwam bij erelid Jan Penninx uit, die hem zei: "Je mag deze kippen zo hebben, als je lid wordt van onze vereniging." Harrie fokt nu nog steeds met veel plezier kippen, en hoofdzakelijk de Hollandse Kriel. Volgens Harrie is het gewoon hartstikke leuk om met die kippen bezig te zijn, en dan gaat het er voor hem helemaal niet over hoeveelste je wordt op de tentoonstelling, als je er maar lol in hebt. Jo Kicken, deed nog een klein woordje naar de jubilaris en overhandigde Harrie een mooi plakkaat en een bosje bloemen. Ondertussen waren de kolen op de barbecue goed heet, en kon het vlees lekker gebakken worden. Tussendoor werd er nog wat gewandeld en naar de dieren gekeken. Ook werd er veel gepraat over de fokresultaten van de eigen dieren. KSV Oostbrabant feliciteert Harrie met het 40-jarige jubileum. 

Tentoonstelling 

In het weekend van 19 en 20 november vindt weer de jaarlijkse fototentoonstelling van de kleindiervereniging plaats. Deze is bij Tuincentrum de Biezen.