Familie van Puffelen
Familie van Puffelen

Kleurrijke familie Van Puffelen daalt weer neer in Ganzendonck

Algemeen Carnaval

Beek en Donk - De roemruchte familie Van Puffelen is dit jaar weer onderweg naar Ganzendonck. Deze keer landen zij met luchtballonnen op het Piet van Thielplein. De eerste proeflanding heeft om veiligheidsredenen in het geheim al plaatsgevonden (zie bijgaande foto). Deze voldoet aan alle eisen en voorschriften die gesteld worden door de Ganzendonckse handhavingscommissie.

De familie Van Puffelen heeft het afgelopen jaar verstek moeten laten gaan omdat een van de familieleden was uitverkoren tot Zijne Hoogheid Prins Luuk XLIV van Ganzendonck. De rest van de familie is toen voor een jaartje gebombardeerd tot de hofhouding van de prins. Nu kan de familie weer compleet de straat op. En dat gaat Ganzendonck ook als vanouds meemaken.

Gewoon Nie te Filme... maar wel te...

Dit laatste blijft een verrassing tot het laatste moment, zoals Ganzendonck dat van de familie Van Puffelen gewend is. Zo zijn ook kosten nog moeite bij de familie Van Puffelen gespaard gebleven om er weer een kleurrijk geheel van te maken... want de zwart-wit film heeft men anno 2017 allang afgezworen. De familie Van Puffelen zorgt ervoor dat het Ganzendonckse publiek langs de optocht geen kouwe handjes krijgt. Een pallet aan verrassingen schuift voorbij. Ze stellen hun kunsten weer ten toon.

Komt het zien, komt het zien op 26 februari om 14.45 uur tijdens de grootse optocht van Ganzendonck 2017. Alaaaaf en de hartelijke groeten van de familie Van Puffelen.