Afbeelding

Inschrijvingen Zeskamp naderen einde

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - De inschrijvingen voor de zeskamp gaan bijna sluiten. De Scholenzeskamp zat in no time vol, voor de dorpszeskamp zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar.

Dit betekent dat er ook dit jaar weer 40 teams op zaterdag en (hopelijk) 40 teams op zondag tegen elkaar zullen strijden. Op zaterdag tijdens de scholenzeskamp zullen de kinderen van de Laarbeekse basisscholen tegen elkaar uitkomen in de categorieën groep 5/6 en groep 7/8. Op zondag tijdens de dorpszeskamp zullen verschillende vriendengroepen, buurtverenigingen, collega's en families tegen elkaar strijden in de categorieën 12 t/m 15 jaar en 16+.

De zeskamp vindt dit jaar plaats op 17 en 18 juni. Het hele weekend is er van alles te zien en te doen op het zeskamp terrein aan de Heereindsestraat in Beek en Donk. Het terrein is vrij toegankelijk en iedereen is dan ook van harte welkom om alle teams aan te komen moedigen.

Op zaterdagavond zal de welbekende feestavond plaatsvinden. Dit jaar hebben we weer iets spetterends in petto, maar wat dat is houden ze nog even geheim! Binnenkort meer informatie hierover, volg de Facebookpagina om hiervan op de hoogte te blijven: www.facebook.com/zeskampbeekendonk.

De organisatie is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen om er voor iedereen een fantastisch Zeskamp weekend van te maken. Zij wensen ook alle teams veel succes met de voorbereidingen en ze hopen veel toeschouwers te mogen verwelkomen op 17 en 18 juni!