Edo Brunner en Arie Koomen
Edo Brunner en Arie Koomen

Zegt u weer 'ja' tegen Ons Tejater?

Algemeen Evenementen

Lieshout - Ons Tejater wil bij deze haar bezoekers bedanken voor het Tejater-bezoek het afgelopen seizoen. Het was weer geweldig. Het programma is blijkbaar in de smaak gevallen, want een groot aantal optredens was uitverkocht; de andere goed bezocht. U bent een geweldig publiek. Dank daarvoor.

En wat is nu zo mooi: het nieuwe seizoen is klaar. Met passen en meten, veel overleg en lang rekenen, is het weer gelukt. Bekende namen keren terug na een tijdje afwezigheid (Leon v.d. Zanden, Rob Scheepers, Koomen en Brunner en natuurlijk toneelgroep Maan), andere zijn splinternieuw (Pieter Jouke), maar een ding is zeker: het wordt weer een schitterend theaterseizoen.

Uniek is de samenwerking met de slagwerkgroep van harmonie St. Caecilia te noemen. Samen met Ons Tejater organiseren ze een reis rond de wereld. Een fantastisch optreden. Ons Tejater is er trots op!

Natuurlijk komt ook de muziek uit de jaren '60 terug. Weer een avond genieten van muziek uit uw eigen tijd! Verder is er muzikaal nog veel meer te halen in Ons Tejater: Keltische muziek met OGHAM (Ierse, Engelse en Schotse folk), meer uit de eigen streek met Kwartjesvolk. En als klapper Boys named Sue met muziek van Johnny Cash.

U bent nieuwsgierig geworden van dit alles? Donderdag 11 mei valt de folder, samen met de MooiLaarbeekKrant in uw brievenbus. Dan kunt u alles wat Ons Tejater komend seizoen biedt nader bekijken en gaan reserveren. Want reserveren is bijna een must: de (mooie) zaal wordt steeds voller. Op 11 mei gaat ook de website in de lucht; ook daar vindt u het programma en de mogelijkheid tot reserveren: www.vierbinden.nl/onstejater.