Frits Landesbergen treedt op bij Wim Beeren Jazz Society
Frits Landesbergen treedt op bij Wim Beeren Jazz Society

Frits Landesbergen & Franscesca Tandoi bij Wim Beeren Jazz Society

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Vibrafonist Frits Landesbergen geeft op woensdag 24 mei, daags voor hemelvaart, met zijn quartet een concert bij Wim Beeren Jazz Society in zaal Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel.

Samen met rijzende ster op piano Francesca Tandoi, bassist Eric Timmermans en het aanstormend talent op drums Sander Smeets wordt Frits zaal Van Bracht wederom in vuur en vlam gezet, zoals hij dat ook deed een kleine 3 jaar geleden. Reden te meer voor de organisatie om Frits en Francesca nog eens uit te nodigen.

Frits Landesbergen is een vibrafonist met een internationale reputatie. Optredens met o.a. Madeleine Bell, The Rosenberg Trio, Milt Jackson, Joe Pass en Monty Alexander brachten hem in vele uithoeken van de wereld. Tevens is hij als 'sideman' op meer dan 120 CD's te horen.

Francesca Tandoi is geboren in Rome en speelt al vanaf haar 12e jaar piano. O.a. de muziek van Oscar Peterson sprak haar aan, en met het beluisteren van zijn platen ontwikkelde Francesca haar huidige speelstijl. Men mag Francesca beschouwen als een natuurtalent. Haar CD 'For Elvira' kreeg lovende kritieken van pianist Monty Alexander. Voor een goede plaats tijdens het concert wordt tijdig aanwezig zijn aanbevolen. Aanvang 20.30 uur, entree slechts €10,00.