Benefiet voor de Nacht van de Vluchteling

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Vluchtelingenfeest? Hoewel het ze gegund is, zit dat er niet aan. Laarbeekers feesten wel tijdens het Benefiet voor de Nacht van de Vluchteling Beetje onsmakelijk – een feestje rond wereldleed? Als het geld oplevert, ligt dat anders. De Stichting Vluchteling helpt met de opbrengst mensen in de crisisgebieden.

2 juni vanaf 20.00 uur biedt het Kouwenbergs kerkje in Aarle-Rixtel zijn bijzondere ruimte aan. Papa Dré's Dixie Paraders zorgen dan voor een aangenaam sfeertje waarin het goed luisteren en buurten is. De toegang is gratis. Dat kan doordat het 6mans-orkest belangeloos meewerkt. Ook het Kouwenbergs Kerkje doet dat. De opbrengsten van de koffie, thee, fris, bier en wijn komen ten goede aan de Nacht van de Vluchteling. Natuurlijk is een ieder van harte welkom. Wel gaat de pet rond, want bij een benefiet gaat het uiteindelijk om de opbrengst. In de nacht van 17 op 18 juni doet Peter Ronkes Agerbeek mee aan die nachtwandeling van 40 kilometer. Via zijn pagina www.nachtvandevluchteling.nl/peterronkesagerbeek kunnen nu al bijdragen worden gestort.

Er zelf bij zijn is natuurlijk het leukste, die vrijdagavond, 2 juni in Aarle-Rixtel. Nu al meer weten? Bel of mail Peter Ronkes Agerbeek: 06-53362942 of mail info@petertbd.nl.