Chef'Special
Chef'Special

Chef'Special op de zaterdag van WiSH Outdoor!

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - WiSH Outdoor pakt dit jaar groots uit. Dat blijkt wel uit de presentatie van een nieuwe lijst artiesten die gedurende het eerste weekend van juli naar het festival af zullen reizen. Zo zal dit jaar niemand minder dan Chef'Special naar het Brabantse festival komen.

De razend populaire festivalband, met hits als 'Amigo' en 'Birds', is een van de headliners in the Grand Theater stage, de fonkelnieuwe showstage op WiSH Outdoor. De presentatie van Chef'Special sluit daarbij goed aan op de nieuwe koers die het festival vaart. Zo is er dit jaar op het festival ruimte voor een bredere pop-programmering op zaterdag (met o.a. een speciale coverband area) en zal er op zondag ook wat meer dance te vinden zijn.

Uiteraard blijft op zaterdag house en hardstyle de boventoon voeren. Zo zal niemand minder dan Headhunterz zijn legendarische optreden van afgelopen jaar vervolg geven, alleen ditmaal vanaf zijn vertrouwde plek op de Dedicated (hardstyle) stage. Liefhebbers van house kunnen hun hart ophalen aan Kris Kross Amsterdam, die speciaal voor de gelegenheid een unieke, nooit eerder vertoonde samenwerking aan is gegaan met Fatman Scoop.

De organisatie heeft daarnaast bekend gemaakt o.a. Radical Redemption, JeBroer (XL show), LNY TNZ, Moksi, Childsplay, Josh & Wesz Classics, Jody Bernal, The Partysquad en de Tante Joke Karaoke Band acte de presence zullen geven. Enkele weken geleden maakte het festival ook al namen als Yellow Claw, Lucas & Steve, Gunz for Hire, de Vengaboys en Ronnie Flex & Deuxperience bekend.

Voor een volledige lijst van alle artiesten, kijk op www.wishoutdoor.com.

De laatste tickets met korting worden op dit moment verkocht, dus wacht niet te lang met bestellen!