Carnaval en kienen bij Kansplus

NULL

Carnaval en kienen bij Kansplus

Laarbeek - De maand januari is voor Kansplus regio Gemert/Laarbeek/Boekel weer een drukke maand vol met activiteiten. Carnaval staat voor de deur en de Soos is in het nieuwe jaar weer van start gegaan.

Op donderdag 30 januari staat de eerste kienavond van 2013 gepland in zaal De Pelgrim in Mariahout. Om 20.00 uur start deze gezellige avond waar zoals altijd mooie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van de kienavond is bestemd voor het organiseren van activiteiten voor mensen met een beperking.

Een dag later, op vrijdag 31 januari vindt de aftrap van de carnaval plaats. In zaal de Kokse Hoeve in Gemert zullen de nieuwe Prins, Prinses en Adjudant bekend worden gemaakt. Afscheid wordt genomen van Prins Donny, Prinses Andrea en adjudant Frank welke de scepter in 2013 zwaaiden. Tijdens de carnavalsavond zullen ook de Notenknauwers en carnavalsvereniging de Drumknauwers acte de presence geven.

Alle mensen met een beperking zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur. De carnavalsavond in Beek en Donk, welke georganiseerd wordt door de Club van 100 van de Teugelders vindt plaats op vrijdag 7 februari.

In zaal van de Burgt aan het Heuvelplein barst het carnavalsfeest los vanaf 19.30 uur. Prins Luuk XLII, de Raad van Elf, Jeugdprins Luukske XXXVIII en Jeugdprinses Sofie en uiteraard de dansmariekes zijn aanwezig. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Waizennutmar en discotheek No Talking.

Het carnavalsseizoen voor Kansplus wordt afgesloten met een fantastische carnavalsmiddag op zondag 23 februari. In zaal De Compagnie in Boekel is Kansplus vanaf 13.30 uur te gast bij carnavalsvereniging De Vliegenmeppers.