Beachtoernooi door BEDOVO

NULL

Beachtoernooi door BEDOVO


Beek en Donk - Na het daverende succes van voorgaande jaren organiseert Volleybalvereniging Bedovo ook deze zomer weer een tweedaags beachtoernooi. Met hulp van gemeente, winkeliersvereniging Beekvlied en hoofdsponsoren Café Thuis & Van Kaathoven zal het Heuvelplein op 28 en 29 juni omgetoverd worden tot een plein vol zon, sportiviteit en gezelligheid!


Bedovo Beach 2014 trapt op zaterdag 28 juni af met de Nevobo-spelers en recreanten. Zij zullen in teams van drie spelers in het warme zand hun kunsten vertonen en op verschillende niveaus strijden voor elke bal. Anders dan andere jaren is zaterdag ook toegankelijk voor recreatieteams. De inschrijvingsmogelijkheden zijn als volgt voor zowel Nevobo als recreatie: dames (laag, hoog) en heren (laag, hoog). Er wordt gespeeld in teams van 3 personen en volgens de Nevobo beach-richtlijnen. De teams die zich als recreatie opgeven, zullen het tegen elkaar opnemen. Na een dag die in het teken staat van inspanning, is het ’s avonds tijd voor ontspanning! De invulling hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt.

Zondag 29 juni is het de beurt aan de overige recreatieteams om het Laarbeekse publiek te tonen wat zij in hun mars hebben. Er wordt gespeeld in teams van 4 personen, waarbij er maximaal 2 Nevobo-spelers in het veld mogen staan. Inschrijven kan als heren-, dames- of mixteam. In het laatste geval dient een team te bestaan uit minstens twee dames. Daarnaast wordt er nog onderscheid gemaakt tussen geoefende teams -teams die al enige ervaring hebben met het spelletje- en ongeoefende teams. Met andere woorden, het recreatietoernooi van Bedovo Beach 2014 biedt met recht voor ieder wat wils.

Schrijf je nu in!
Lijkt het je leuk om samen met andere teams de strijd op het zand aan te gaan? Schrijf je dan snel in, want vol=vol. De inschrijfkosten voor zaterdag bedragen €30,00 per seniorenteam en €15,00 voor een jeugdteam. Voor zondag kun je al deelnemen voor slechts €40,00 per team. Kijk op www.bedovo.nl/beach om in te schrijven of voor meer informatie.

Bekijk hier de foto's van Bedovo Beach 2013 zaterdag en zondag.