Jumbo Laarbeek: klaar met verbouwen

NULL

Jumbo Laarbeek: klaar met verbouwen


In het voetlicht ... Albert van den Bogaard
Bedrijf: Jumbo Laarbeek
Adressen:   Dorpsstraat 54a, Lieshout
                     Mariastraat 58, Mariahout

Lieshout – Jumbo Laarbeek is bijna klaar met verbouwen. Na anderhalf jaar renoveren en vertimmeren in de filialen in Lieshout en Mariahout, wordt volgende week de laatste hand gelegd aan het magazijn in Lieshout. Om te vieren dat de verbouwing eindelijk klaar is, start de winkel een spetterende, langlopende actie.

Verbouwing
Vorig jaar juli begon de grote verbouwing in Jumbo Mariahout, afgelopen januari volgde de winkel in Lieshout. Beide filialen zijn helemaal aangepast aan het nieuwste Jumbo-concept: een groot versplein voor en achter de houdbare spullen. “De winkels zijn qua opzet ruimer geworden”, vertelt Albert van den Bogaard, directeur van Jumbo Laarbeek. “We hebben al heel positieve reacties ontvangen, mensen zijn zeer te spreken over de nieuwe indeling.” Toch wil Jumbo haar klanten laten weten dat de overlast nu definitief over is. “Mensen kunnen vanaf volgende week, weer rustig bij ons winkelen, en we willen ze met een nieuwe actie weer welkom heten.”

Laatste hand
Het laatste project is nu het magazijn van Jumbo Lieshout. Het oude depot is bij de winkel getrokken, waardoor al acht maanden zeecontainers naast de winkel staan, die fungeren als magazijn. “Die situatie is niet ideaal”, vertelt Albert, “in de zomer werd het in die dingen veertig graden. Dan moesten we bijvoorbeeld alle chocolade in de koeling leggen omdat deze anders wegsmolt.” Het nieuwe magazijn is niet het enige dat volgende week af is, ook de nieuwe parkeerplaatsen kunnen dan in gebruik worden genomen. “We krijgen er zeven tot acht nieuwe gratis parkeerplaatsen bij. Mensen denken misschien dat we door het nieuwe magazijn minder parkeerplek krijgen, maar door logischer inplannen krijgen we juist meer gratis parkeerplekken”, vertelt Albert enthousiast.

Nieuwe actie
Om de mensen toch het gevoel te geven dat ze weer van harte welkom zijn, komt er vanaf 16 oktober een speciale actie bij Jumbo Laarbeek. Deze acht weken durende actie heeft een spetterende hoofdprijs, maar daar wil Albert nog niet teveel over loslaten: “Ik kan alleen zeggen dat de prijs bij de Kerstfair in Lieshout wordt uitgereikt.” De actie wordt volgende week donderdag, 16 oktober, bekendgemaakt. Op deze dag zijn het magazijn en de nieuwe parkeerplaatsen af.