Afbeelding

Carnavalsdisco bij de Boemerang

NULL

Carnavalsdisco bij de Boemerang



Beek en Donk - De 3e beauty en Game night van tienerwerk De Boemerang, afgelopen vrijdag, was wederom een doorslaand succes. Voor de aanwezige70 tieners was er volop keuze om zich een avondje in de watten te laten leggen. Haren werden gestyled, een laagje make-up op de snoet aangebracht, de nagels mooi gelakt, en dan hup door naar de fotoshoot om het geheel te vereeuwigen. Ook een parafine-badje voor lekkere zachte handen of een mooie glittertattoo behoorden tot de mogelijkheden.


Voor de gamers was er ook volop keuze; de Wii, playstation, airhockey, darten, flipperen of tafeltennis. De dare devils konden hun uithoudingsvermogen testen op een heuse rodeostier. Na al deze commotie kon men de spieren weer los laten maken door de masseuses. Halverwege de avond werd iedereen even verkoeld door een ijsje van ijssalon de Verassing. De avond werd geopend met een gezond welkomstdrankje en afgesloten met verassingstasje, beiden aangeboden door Jan Linders supermarkt. Zij hebben Tienerwerk De Boemerang namelijk uitgekozen voor het Jan Lindersfonds 2015.
De volgende datum op de agenda is de ‘carnaval disco’ op 13 februari. Ben jij een echt feestbeest en kan carnaval voor jou niet lang genoeg duren? Meldt je dan snel aan via de site en warm je spieren voor de carnaval vast op tijdens de disco. Entree is gratis en je mag een introduce meenemen. Meer weten over de activiteiten van Boemerang kijk dan snel op hun site.
Kleding/Speelgoedbeurs:
Op donderdag 9 april organiseert Tienerwerk De Boemerang weer een kleding/speelgoedbeurs in het Ontmoetingscentrum. Van 19.30 uur tot 21.30 uur is iedereen van harte welkom in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Iedereen is welkom om te komen kijken en te kopen. Voor ieder wat wils. Van dames, heren en kinderkleding, boeken, fietsjes, knuffels tot playstation en babyspullen. De entree is €1,00 en de opbrengst komt volledig ten goede aan de tieners van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Er is de mogelijkheid om een tafel te huren op deze beurs voor maar €5,00. Ook is er beperkt de mogelijkheid tot het plaatsen van een kledingrek. Omdat dit echter wel ten koste van het aantal te verhuren tafels gaat, zijn wij genoodzaakt €2,50 per kledingrek te vragen. U krijgt dan uiteraard wel de ruimte van een halve tafel om uw rek te plaatsen. De tafels zijn 1.40 m. lang en 80 cm. breed. Om een tafel/kledingrek te reserveren kunt u mailen naar secretaris@boemerangbeekendonk.nl Voor meer informatie over deze beurs kunt u contact opnemen met C. Otten via bovenstaand emailadres, of kijk op de site: www.boemerangbeekendonk.nl. Meld je ook aan voor de nieuwe nieuwsbrief via de site dan ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuws en activiteiten.

?Foto: De Boemerang