Samenwerking Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek

NULL

Samenwerking Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek


Laarbeek - De wandelvierdaagse Gezond Laarbeek staat weer voor de deur. Deze vindt plaats van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 mei. Dit jaar worden weer de routes van 3, 5 en 10 kilometer gewandeld. Er wordt samengewerkt met ZLTO Laarbeek en Zorg om ons Dorp.


In overleg met de afdeling ZLTO Laarbeek worden de rustplaatsen zoveel als mogelijk gehouden bij agrarische bedrijven. Hier kan dan tevens rond gekeken worden in dat bedrijf. Dit is een mooie en hopelijk leerzame aanvulling op de mooie routes.

De wandelvierdaagse start op dinsdag 19 mei in Mariahout, bij 'De Pelgrim' in de Mariastraat. Alle aanwezigen worden om 17.30 uur ontvangen met koffie. Voorafgaand aan de start vindt de officiële ingebruikname van het vernieuwde wandelroutebord plaats. De afgelopen twee jaar zijn er een achttal routes uitgezet en/of geoptimaliseerd. Tevens zijn er ruim 20 bankjes geplaatst. Dit alles is gecoördineerd door Zorg om het Dorp in Mariahout. De mooie routes van de eerste avond zijn, net als voorafgaande jaren, uitgezet door Leo en Wilhelmien Biemans.

Woensdag wordt er vertrokken vanuit Aarle-Rixtel, waar dit jaar onder leiding van Dirk Verhees de routes worden uitgezet en dat beloven weer erg mooie wandelroutes te worden. Donderdag is het vertrek in Beek en Donk waar het in 2014 winnende gezondheidsteam The Shooters weer alles prima gaat regelen. De afsluiting vindt plaats in Lieshout, waar de start en aankomst weer in café De Koekoek is en waar Karel weer zorgt voor een gezellige afsluiting met een mooi muziekje.

De start- en aankomstplaatsen die nog niet bekend zijn worden in een later stadium in De MooiLaarbeekKrant geplaatst. Ook kunt u deze en meer informatie vinden op de website www.wandelvierdaagsegezondlaarbeek.nl. De organisatie ziet u graag verschijnen op alle of toch zeker een van deze dagen. Zoals elk jaar wordt er in de rustpauzes weer voor een gezonde hap en een drankje gezorgd waarvoor supermarkt Plus van Balkom uit Beek en Donk gaat zorgen. Na afloop ontvangen alle deelnemers die tenminste 3 dagen hebben meegewandeld, weer een mooi aandenken. Natuurlijk is het voor jong en oud en de organisatie hoopt dat veel leerlingen van alle Laarbeekse basisscholen meewandelen.