Bestuurswisseling bij dansclub

NULL

Bestuurswisseling bij dansclub ‘Tieners van Toen’


Beek en Donk - Tijdens de jaarvergadering van 5 maart werd er afscheid genomen van Frans Manders als voorzitter van dansvereniging de ‘Tieners van Toen’. Frans, die deze taak op een leuke en bekwame manier 15 jaar heeft vervuld, vond het nodig om gezien zijn leeftijd de voorzittershamer over te dragen aan een ander.


Uit de vergadering had Tonny van Hout zich als enigste beschikbaar gesteld om deze taak op zich te nemen, en werd met een hand opsteken dan ook door de hele vergadering aangenomen. Bij de Tieners van Toen is het iedere donderdagavond dansen in de gezellige zaal van de Tapperij in Beek en Donk.

Iedereen is welkom, of u nu uit Aarle-Rixtel, Lieshout, Gemert, Mariahout of uit Boerdonk komt, hun motto is ‘gezelligheid boven alles’ en er worden op een vakkundige manier platen gedraaid door de vaste DJ Harrie Claassen met onder andere de wals, Engelse wals, sirtaki, cumbia, tango en natuurlijk de foxtrot, maar ook diverse groepsdansen. Bent u geïnteresseerd, jong of oud, of voelt u zich een beetje eenzaam, kom gerust eens binnen kijken. Bij de Tieners van Toen bent u altijd welkom en het verplicht u tot niets.