Jeugdgezondheidszorg de Zorgboog in Gezondheidscentrum Aarle-Rixtel

NULL

Jeugdgezondheidszorg de Zorgboog in Gezondheidscentrum Aarle-Rixtel


Laarbeek - Jeugdgezondheidszorg de Zorgboog en Verloskundigenpraktijk Natal houden vanaf juni 2015 spreekuur in het onlangs geopende Gezondheidscentrum de Kapel in de Bosscheweg 20 in Aarle-Rixtel.


Om de week is er op maandag in het gezondheidscentrum spreekuur op afspraak van de verloskundigenpraktijk. Aansluitend hieraan houdt de jeugdgezondheidszorg een wekelijks inloopspreekuur voor ouders die vragen hebben op het gebied van voeding, verzorging en opvoeding van hun kinderen van 0-4 jaar. Het eerste inloopspreekuur was op maandag 1 juni van 12.00-12.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Beek en Donk
Het consultatiebureau voor kinderen van 0-4 jaar uit Aarle-Rixtel is gevestigd in Beek in Donk in Zorgbooglocatie de Regt, Otterweg 19. Het consultatiebureauspreekuur is op afspraak.
Ook is in de Regt vanaf 1 juni op dinsdag van 11.00 tot 11.45 uur een inloopspreekuur waar je zonder afspraak kan binnenlopen.

Facebook
Ouders met vragen hoeven niet altijd naar een spreekuur, maar kunnen ook hun vragen stellen via de Facebook pagina van Zorgboog Pluim. Een jeugdverpleegkundige beantwoord de vragen beantwoorden.

Bij de Zorgboog staan ze klaar voor alle generaties. Iedereen, ongeacht welke leeftijd, kan bij hen terecht voor een breed pakket aan diensten in zorg, wonen en welzijn. Van zwangerschapsbegeleiding, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg tot gemaksdiensten, cursussen en verpleging en verzorging. U vindt hen in een woonzorgcentrum bij u in de buurt, in de thuiszorgwinkel in Helmond of ze komen bij u aan huis. Zo krijgt u altijd de beste zorg. Dagelijks zetten zo’n 2400 medewerkers en 1000 vrijwilligers zich in voor de zorg en dienstverlening aan cliënten en bewoners.