Afbeelding

Jeugd Badminton Club Lieshout laddert met nieuwe koploper

Sportnieuws

Lieshout - De interne ‘laddercompetitie’ om de Leo Bosch trofee, bij de jeugd van Badminton Club Lieshout, heeft weer een nieuwe ronde afgewerkt. Na de speelronde van februari 2016 heeft Margee Hilgerdenaar de koppositie overgenomen van Mathijs Janssen, die naar de senioren is verhuisd. Zij houdt Pepijn Kerkhof (2/3) achter zich, terwijl Tim Kanters (2/3) een grote sprong voorwaarts heeft gemaakt.

Laddercompetitie

Gedurende het hele seizoen werkt de jeugd van Badminton Club Lieshout een interne competitie af. Steeds wordt er op de laatste trainingsavond van de maand aan deze interne ‘laddercompetitie’ gewerkt. Tijdens zo’n speelronde op die trainingsavond worden dan vier speelronden afgewerkt, die bestaan uit twee maal een singleronde en twee maal een dubbelronde. Ook eind februari is deze speelronde afgewerkt, waardoor er weer wat verschuivingen in het klassement zijn opgetreden.

 

De tussenstand na de speelronde van februari 2016 is als volgt:

1. Margee Hilgerdenaar         100 punten

2. Pepijn Kerkhof                   93 punten

   Tim Kanters                        93 punten

4. Sanneke Vogels                 88 punten

    Rick van Aspert                 88 punten

    Senna van Gils                  88 punten

7. Stijn Brouwers                    87 punten

8. Demi Migchels                   83 punten

9. Warsan Ismail Ahmed       80 punten

    Patricia Lasczak                80 punten

11. Floris Spoorendonk          78 punten

12. Tiffany Liu                        70 punten

      Daisy Liu                          70 punten

 

Huldiging jubilaris

Tijdens de komende jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt Hennie Arends gehuldigd in verband met zijn 40 jarig jubileum. Hennie is een van de leden van ‘het eerste uur’ en inmiddels dus 40 jaar lid van deze vereniging. Hennie is nog steeds actief voor de vereniging. Écht badmintonnen komt er helaas niet meer veel van, maar aanwezig zijn bij ‘de derde helft’ en het als vrijwilliger ‘bijdragen aan de vereniging’ doet Hennie nog volop. Tijdens de komende ledenvergadering is er dan ook volop aandacht voor dit echte ‘clubicoon’. Overigens wordt deze vergadering gehouden in vergaderzaal nummer 3 van het Dorpshuis in Lieshout en om 20.30 uur starten. Omdat het een ledenvergadering is, is er alléén toegang voor leden van Badminton Club Lieshout. Tijdens de huldiging wordt de vergadering echter even opgeschort, waardoor ook niet leden aanwezig kunnen zijn bij de huldiging van Hennie Arends. Naar verwachting is dit tussen 21.00 en 21.15 uur gaan plaatsvinden.

 

Programma

9 maart, 20.30 uur      BCL-M1/Sportpoint Gemert – BC Schijndel-M1

11 maart, 20.30 uur    Jaarlijkse algemene ledenvergadering

13 maart, 10.00 uur    Clubkampioenschappen Dubbel 2016 (jeugd en senioren)

23 maart, 18.30 uur    Paaseitoernooi bij de jeugd

23 maart, 20.00 uur    Paaseitoernooi bij de senioren