Afbeelding

Zomerkriebels voor Bedovo Beach 2016

Sportnieuws

Beek en Donk – Na de voorgaande edities organiseert Bedovo ook deze zomer weer haar jaarlijkse beachvolleybal toernooi. Op 25 en 26 juni wordt het Heuvelplein omgetoverd tot een zonovergoten dorpsstrand vol sportiviteit en gezelligheid.

Onder leiding van de enthousiaste organisatie en met hulp van winkeliersvereniging Beekvlied en hoofdsponsoren Café Thuis & Van Kaathoven staat Bedovo Beach garant voor een weekend lang genieten van het ultieme zomergevoel. Laat die zomer maar komen!

Programma
Bedovo Beach 2016 trapt op zaterdag 25 juni weer af met de jeugd en senioren van de Nevobo-competitie. Anders dan in voorgaande jaren wordt er volgens de Nevobo beach-richtlijnen in teams van 2 spelers om iedere bal gestreden. Gegarandeerd gaat dit nog spectaculairder spel en nog meer strijd om de eerste plek opleveren.
Klaar voor een beetje competitie? Voor alle niveaus, jeugd en senioren, is er een plekje in het warme zand. Na een dagje zweten in de brandende zon, is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning! Ook dit jaar is het mogelijk om ‘s avonds naar Café Thuis te gaan voor een welverdiend drankje.

Op zondag 26 juni is het de beurt aan de recreatieteams om het Laarbeeks publiek te tonen wat zij in hun mars hebben. Inschrijven kan in teams van 4, als geoefend– een team dat al enige ervaring heeft met het spelletje – dan wel ongeoefend.

Inschrijven
Lijkt het je leuk om deze sensationele strandstrijd aan te gaan? Schrijf je dan snel in, want vol=vol. Inschrijfkosten voor zaterdag bedragen €20,00 per seniorenteam en €10,00 voor een jeugdteam. Op zondag kan er meegespeeld worden voor €40,00 per team. Ga naar www.bedovo.nl/beach om je in te schrijven of voor meer informatie.