Afbeelding

Presentatiedag bij Sparta'25

Sportnieuws

Beek en Donk – Bij voetbalvereniging Sparta'25 vindt op 3 september de eerste presentatiedag plaats van de club. Deze dag richt zich vooral op de jeugd, maar iedereen is welkom. Alle jeugdteams spelen deze dag (onderlinge) oefenwedstrijden. Enkele teams moeten ook al serieus aan de bak voor de beker.

Daarnaast is er een voetbaltienkamp uitgezet waar de voetballers hun technische en tactische kennis en kunde kunnen tonen. En er is een supergave stormbaan waar men zich lekker op kan uitleven.

Ook worden er teamfoto's gemaakt en presenteren een aantal commissies zich die binnen Sparta actief zijn. De jeugdcoördinatoren zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Een afvaardiging van de selectie, inclusief de hoofdtrainers, zijn aanwezig voor het persmoment. Het wordt een heel leuke en gezellige dag waar voetbal de boventoon voert en je de club beter leert kennen.

Vanaf 9.30 uur verzamelen de teams zich op sportpark 't Heereind. Rond 9.45 uur openen de jeugdvoorzitter/voorzitter en mascotte Sparty de dag. Vanaf 10.00 uur starten de wedstrijden en de tienkamp.

De kantine, keuken en de terrassen zijn uiteraard open. Ook is er een barbecue (bij goed weer), waar de honger kan worden gestild.

Iedereen is welkom om deze dag tot een mooie gezellige dag te maken.

Sparta'25 zoekt huis-dj

Ben jij al DJ, heb je een grote muziekkennis of vind je het gewoon leuk om sfeer te maken, en wil je anderen een gezellige tijd geven, dan is Sparta'25 misschien op zoek naar jou.

Sparta'25 is namelijk op zoek naar één of een paar enthousiaste huis-dj's, die eventueel op toerbeurt, op wedstrijdzondagen enkele uren muziek willen draaien tegen een passende vergoeding. Dit kan via de eigen computerinstallatie van de club.

Ben je geïnteresseerd en ouder dan 16 jaar, dan kun je contact opnemen via kantinebeheer@sparta25.nl of gewoon even binnen lopen in ons clubgebouw (woensdag- of donderdagavond of in het weekend) of bellen naar 06-29507138.