Darttoernooi bij voetbalvereniging Sparta'25

Sportnieuws Sport

Beek en Donk – De activiteitencommissie van Sparta'25 houdt op zaterdag 25 maart weer een darttoernooi. Het toernooi is vooral bedoeld voor de leden, sponsors, supporters, vrijwilligers, leden vrienden van Sparta en andere bij Sparta betrokkenen. Maar iedereen die een gezellige en sportieve avond wil hebben mag meedoen.

Ben je 18 jaar of ouder dan mag je meedoen. Het toernooi is voor zowel mannen als vrouwen. Het toernooi start om 19.30 uur.

De spelvorm(en) zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. De organisatie wil dat iedereen zo veel mogelijk aan het darten komt op deze avond. Dus het streven is het darten in poulesystemen, met verliezers/winnaars ronden, of een schaduwtoernooi. Geen pijlen? zij hebben pijlen voor jou.

De kosten bedragen €5,00 per persoon en worden betaald op de avond zelf. Meld je snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan voor 11 maart via het digitale inschrijfformulier op www.sparta25.nl. Als jij je niet digitaal kunt inschrijven dan kan je inschrijven via het formulier aan de bar van het clubhuis.