Een aantal geslaagden van Zwemvereniging Beek en Donk
Een aantal geslaagden van Zwemvereniging Beek en Donk

42 Geslaagden bij Zwemvereniging Beek en Donk

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - 42 Kandidaten van de Zwemvereniging mochten op zondag 5 februari op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Langs de kant van het bad was het druk met ouders, verzorgers, opa's en oma's en andere familieleden, die toe keken hoe de kandidaten zwommen.

Met trots kan de zwemvereniging zeggen dat de kandidaten hebben laten zien dat zij op donderdagavond hard geoefend hebben op de eisen van de verschillende diploma's. De inzet van de kandidaten en de inzet van de trainers heeft wederom tot een spetterend resultaat geleid. Zwemvereniging Beek en Donk feliciteert de geslaagden met het behalen van het zwemdiploma.

Diploma A: Jan v/d Berg, Manon Bloemers, Celine Bussers, Esmee Dijk, Ayrem van Houten, Eva Migchels, Maylah van Offenbeek, Neele van Teeffelen, Ginny Verbakel, Layla Almostafa.
Diploma B: Nova Bloemers, Yordi Endevoets, Joany Kleinlugtenbeld, Desley van Schijndel, Dennis Zwenger, Glenn Mulder
Diploma C: Mart van Bommel, Eki Brekelmans, Leko v/d Eijnden, Sabine van Goch, Rosanne Hoogenboom, Florian Janssen, Ingmar Penninx, Peen Penninx, Daan Swinkels, Nienke Vereijken
Zwemvaardigheid 1: Meike Kampen, Ties Kortleever, Tycho Murray, Stein van Schaijk, Isa Kluijtmans
Zwemvaardigheid 2: Dineke Penninx
Zwemvaardigheid 3: Karsten Broeders, Jarno van Eerd, Mirte Hocks, Lisa van Melis
Survival 1: Thymen Broeders, Fleur Donkers
Survival 3: Danielle Jespers, Niels van Schaijk, Naichel Werdens
Snorkelen 1: Jolijn v/d Kerkhof

Zwemvereniging Beek en Donk bedankt tevens alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het weer een geslaagde middag was!

Ben jij nog geen lid van de Zwemvereniging Beek en Donk, maar ben je wel nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl, stuur een e-mail met je vraag naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl of kom eens een kijkje nemen op donderdagavond tijdens hun zwemuren.