Voorlopig twee koplopers bij ATTC'77

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Het lijkt goed dat het zesde team van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel vorig seizoen niet gedegradeerd is. Na twee wedstrijden hebben Johan Heurter, Koos Martinali en Thijs Smulders al 19 van de 20 punten weten te scoren.

In de derde competitiewedstrijd tegen Een en Twintig 5 uit Beek en Donk was Tessa van den Boogaard weer voldoende hersteld om mee te doen. Haar eerste wedstrijd won ze overtuigend, de tweede won ze net en in de derde wedstrijd was José van Turnhout te sterk voor haar. José won ook van Koos, maar niet van kopman Thijs. Koos won zijn andere twee wedstrijden wel en Thijs was goed voor drie punten en de dubbel samen met Koos. Met deze 8-2 overwinning staan ze bovenaan in de zesde klasse K met de hete adem van ATTV'71 2 uit Asten in de nek. Na de carnavalsvakantie kunnen ze onderling uitmaken wie de sterkste is.

Het vijfde team dat ook uitkomt in de zesde klasse speelde thuis tegen Veldhoven 15. Het begin was voor Veldhoven. In de eerste vijf wedstrijden wist alleen Stephan Vergroesen een wedstrijd te winnen. De tweede helft was geheel voor ATTC met twee keer winst voor Dennis van der Putten en één keer voor Bart Willems. Stephan Vergroesen had een topavond en won uiteindelijk al zijn wedstrijden. Met de behaalde 6-4 overwinning staan de heren voorlopig op de eerste plaats.

De jongeren van het zevende team ontvingen de ouderen van Budilia 9. Juul Verbeeten won zijn eerste wedstrijd eenvoudig van Joop van Gaans. Vervolgens bood Richard Doensen goed tegenstand tegen Anja Bennenbroek, maar hij verloor net. Marijn van Krieken was er twee games heel dicht bij en de derde game kwam hij er helemaal niet aan te pas tegen Martien Bosmans. De dubbel ging weer naar ATTC, waarna Budilia uitliep naar 5-2. Richard en Juul wisten ieder nog één wedstrijd te pakken, zodat de schade beperkt werd tot een 4-6 nederlaag. Ze staan hiermee op de derde plek.

Overige uitslagen:
Flash 1 – ATTC'77 1 4-6
De Meppers 1 – ATTC'77 2 6-4
Deurne 3 – ATTC'77 3 0-10
ATTC'77 4 – Een en Twintig 4 4-6