T.V. 't Slotje verslaat T.C. Hazendans

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Op voorhand was bekend dat tegenstander T.C. Hazendans een mede-concurrent is voor lijfsbehoud, dus moest er een overwinning geboekt worden. Het team uit Maastricht kwam al met een speler minder, wat het team van Bowen Straatman in de kaart speelde.

Op de eerste singel werd het een gevecht van de Stannen. Stan de Haan moest opnemen tegen Stan Bormans. Helaas trok de Haan nipt aan het kortste eind(3-6/6-7). Toen was het aan de beurt aan Koen Schuurmans. Hij mocht op plek twee het opnemen tegen Daan Berge van Henegouwen. Dit werd een degelijke overwinning voor 't Slotje. Bowen Straatman kreeg een ingevlogen Duitser voor de kiezen. De eerste set mondde uit in een tiebreak, die de kant van Grun opviel. Daarna was het verzet gebroken(3-6).

Toen kwam het aan op de dubbel om het beslissende punt binnen te halen. Koen Schuurmans en Peter van Andel mochten het opnemen tegen Bormans/Berge van Henegouwen. Eerste set was duidelijk prooi voor Schuurmans/van Andel met 6-2. De tweede set was meer strijd. De tiebreak moest uitkomst bieden. Deze loterij werd gewonnen door 't Slotje, waarmee 4-2 overwinning op het scorebord kwam te staan.

Volgende week staat de clash met eerste team Bastion Baselaar op het programma uit in Den Bosch. Ook hier liggen weer kansen voor een goed resultaat.