Vlnr: Timon van Steenbergen, Swen van Steenbergen, Wouter van de Avoird, Wouter de Jong en Teun Jongmans
Vlnr: Timon van Steenbergen, Swen van Steenbergen, Wouter van de Avoird, Wouter de Jong en Teun Jongmans

Mix 2 T.V. 't Slotje kampioen 6e klasse

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het tweede gemengd team won met 6-2 van TC Boekel. Daarmee vlogen ze over Slow uit Nijmegen heen en verzekerden ze zich van de promotie naar de 5e klasse.

Na de singels stond het al 4-0. Maaike Jongmans, Laura Hazenberg, Roy Willemsen en Mats Biemans wisten allen in twee sets te winnen. Daarna wisten Lisa Rietberg en Laura Hazenberg het kampioenschapspunt over de streep te trekken in een spannende wedstrijd(6-4/7-5). De mixen waren verder een formaliteit. Rietberg/Willemsen wonnen hun mix, terwijl Hazenberg/Biemans de wedstrijd moeten laten aan TC Boekel.

Mix 1 had nog een kleine kans op het kampioenschap. Alleen moest dan lijstaanvoerder TV Eresloch met minimaal 6-2 worden verslagen. Tom Booy bracht als eerste het punt op het scorebord door vrij gemakkelijk te winnen van de tweede man van het team uit Eersel. Bas de Bont had het een stuk zwaarder tegen een sterkere tegenstander. Toch wist de Bont een set te ontfutselen(2-6/6-4/1-6). Ook Loes Vermeulen had kans op een set te pakken, maar de tiebreak viel de andere kant op. Daarna was het verzet gebroken(6-0). Giulia Hens vocht voor wat ze waard was. Zij liet haar tegenstander werken voor de punten, maar toch haar meerdere erkennen. Daardoor was het niet meer mogelijk om kampioen te kunnen worden. Toch werd er nog gestreden voor de punt om zo de tweede plek veilig te stellen. De herendubbel van De Bont/Booy werd nog in drie sets gewonnen en de eerste mix van Booy/Booy zorgde voor de eindstand van 3-5.

Dames
Dames 1 won de derby thuis tegen De Raam uit Lieshout met 5-1. Zo werd er een prachtig seizoen afgesloten en eindigden ze op de verdienstelijke derde plaats in de eerste klasse.

Jongens t/m 14 jaar
Het eerste jongensteam waren al kampioen van de tweede klasse geworden vorige week, maar sloten in stijl af. Ze hebben alle 42 wedstrijden gewonnen. Er waren maar twee drie setters. Teun Jongmans, Yorg Peters, Wouter de Jong, Wouter van der Avoird, Swen & Timon van Steenbergen nogmaals gefeliciteerd.

Jongens 2 met Simon & Wouter van de Avoird, Jasper van Cleef en Teun Lammers speelden uit tegen TV Heeze. Alleen Wouter van de Avoird wist zijn singel en dubbel met broeertje Simon te winnen en daarmee de eindstand op 2-4 te bepalen.

Gemengd t/m 14 jaar
Het team van Noor de Jong, Fenne Spierings, Collin Houdijk en Bram de Vries moesten het opnemen tegen het team van TV de Kienehoef. Het werd een overwinning 5-1. Alleen de meisjesdubbel werd in een drie setter verloren. Zo sloten ze de competitie in stijl af en gingen ze zelfs over TV Shaile heen naar de derde plaats.

Vlnr: Roy Willemsen, Willem Aarts, Laura Hazenberg onder Mats Biemans & Jelle Wijgergangs