• Alles
 • (1)
  Muziek
 • (51)
  Evenement
 • (58)
  Sport
 • (69)
  Verenigingsactiviteit
 • (3)
  Bijeenkomst
 • (61)
  Overig

Optreden Tim Akkerman (GRATIS!)

vrijdag 22 november 15:00 uur

Tim Akkerman

Hoe cool! Tim Akkerman komt op vrijdag 22 november een akoestisch setje in onze winkel spelen, samen met zijn vaste gitarist! Je kunt Tim natuurlijk natuurlijk nog kennen van Di-Rect, of van het afgelopen seizoen van 'De Beste Zangers', maar je zou hem eigenlijk vooral moeten kennen van zijn 3 solo albums. Met name zijn laatste album 'Lions Don't Cry' heb je de laatste maanden regelmatig bij ons in de winkel kunnen horen.

Wie zijn nieuwe plaat Lions Don’t Cry hoort, meent waarschijnlijk dat hij terug is naar waar hij begon: het is een rockplaat van jewelste die doet denken aan zijn tijd als frontman van Di-rect. Toch is er meer aan de hand. Na een uitverkochte club- én theatertour met ‘Tim Sings The Boss’, waarbij hij nummers van zijn grote held Bruce Springsteen ten gehore bracht, herontdekte hij zijn liefde voor Amerikaanse rock. Hij liet deze liefde voor Bruce, Pearl Jam en Ryan Adams voor zich spreken en schreef tien nummers die recht uit het hart kwamen.

Lions Don’t Cry is een zeer persoonlijk album geworden. Na veertien jaar huwelijk is Tim een alleenstaande vader, en combineert hij zijn muzikant-schap met de liefde voor zijn kinderen. Het verwerken van zijn relatie loopt als een rode draad door Lions Don’t Cry: van verdriet bij zijn kinderen tot zelf een nieuwe weg inslaan – het album klinkt als een persoonlijke brief die iedereen mag lezen.


deel deze activiteit

Locatie

Bob's Vinyl
Aarle-Rixtel
Dorpsstraat 6a
5735ed


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.