• Alles
 • (2)
  Tentoonstelling
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Verenigingsactiviteit
 • (9)
  Overig
 • (1)
  Inloop-Opendag

Expositie schilderijen en beelden Marianne Bosch

zaterdag 19 september 14:00 - 17:00 uur

Foto:

In 't Oude Raadhuis in Beek en Donk wordt van 5 tot en met 27 september een expositie gehouden van beelden en schilderijen, gemaakt door Marianne Bosch. Marianne is reeds tientallen jaren bezig met schilderen: sinds 1985 had ze daarin haar passie gevonden.

Ze was begonnen met schilderen in aquarel, is daarna overgestapt op acryl en gemengde technieken. Hiervoor heeft ze onder andere lessen gevolgd bij Wil van Berlo (Berloz) en Ton van den Hoogen (Bon Ton). Voor haar verdere creatieve ontwikkeling is ze in 2007 bij Tineke de Nobel terecht gekomen die haar had overgehaald om met olieverf verder te gaan. Nadat Marianne eerst enige jaren alleen met aquarel-, acrylverf en gemengde technieken schilderde, had zij ca.12 jaar geleden dus ook haar passie gevonden om te werken met olieverf. Naast het schilderen van portretten van mensen uit verschillende werelddelen, heeft ze ontdekt dat kleur heel belangrijk is, wat vooral te zien is in haar andere werken. Circa 10 jaar geleden is Marianne daarnaast gestart met een andere passie: beeldhouwen. Daarvoor volgde ze in het begin beeldhouwlessen van Diana Swinkels (Gallery Berkendijkje). Verschillende steensoorten zijn iedere keer weer een uitdaging en het is een verrassing wat er ontstaat (de steen geeft het aan).

Haar expositie is in de genoemde periode geopend op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Marianne heeft een klein kunstwerk gedoneerd voor de maandelijkse verloting. 't Oude Raadhuis is gelegen aan Heuvelplein 8 te Beek en Donk.

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Stichting 't Oude Raadhuis vindt uw veiligheid zeer belangrijk! Daarom is de expositie volgens RIVM coronarichtlijnen ingericht; met verplicht door u in te vullen lijsten voor de GGD bij de ingang. Er mogen maximaal 10 bezoekers tegelijk door het pand waarbij u let op de 1,5 meter afstand. Er is desinfectie handgel bij de ingang. Er is een vaste looproute via de benedenruimte en benedenhal naar de 1e verdieping, rechtsaf wandelend door de zalen, waarna u via de boven-buitendeur het pand verlaat via de buitentrap naar beneden. De garderobe is tijdelijk gesloten. Ze verzoeken u uw jas en spullen zelf bij te houden. Bij de loterijbox is extra handgel aanwezig zodat u veilig deel kunt nemen aan de verloting.

Voor een bezoek aan het SeniorKunstCafé moet u zich vooraf voor een bepaald ochtend- of middagtijdstip opgeven via de website. De groep wordt voor uw veiligheid zeer klein gehouden, rekening houdend met de 1,5 meter afstand van elkaar. De concertbezoeken in 't Oude Raadhuis zijn helaas nog opgeschort, tot nader order.

Graag tot ziens. Het is ook dit seizoen weer zéér de moeite waard.Foto:
Foto:
deel deze activiteit

Locatie

't Oude Raadhuis
Beek en Donk
Heuvelplein 8
5741jk


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.