Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Badkuipenrace

zondag 17 juni 2018 13:00

Aarle-Rixtel - Het is tijd voor de 2e badkuipenrace Aarle-Rixtel, op zondagmiddag 17 juni is het weer zover. Na het succes in 2016 aan het kanaal (bij de passantenhaven) in Aarle-Rixtel is het na 2 jaar tijd voor de 2e editie.

De badkuipenrace is altijd een onderdeel geweest van te land, ter zee en in de lucht, een onderdeel waarbij je met een simpele badkuip, enkele tonnen lucht voor het drijfvermogen en de nodige ludieke aankleding gewoon mee kunt doen. Wie kent het niet, iedereen is ermee opgegroeid. Nu nog steeds zie je de herhalingen op tv. De organisatie dorpsfeesten Aarle-Rixtel gaan de hele middag badkuipenraces houden op het kanaal! Zij hebben vele aanmeldingen voor deze ludieke activiteit waardoor ze de hele middag bezig zijn. Wanneer je enkel komt kijken kun je er ook een leuke middag van maken, er is een bar, een frietwagen, muziek en een presentator die de hele middag presenteert. Kortom, naast spektakel op het water ook volop vermaak naast het water.

Deze middag wordt georganiseerd door organisatie dorpsfeesten Aarle-Rixtel. Kijk voor meer info op www.dorpsfeesten.info/informatie. Maar goed dus, 17 juni, kom kijken, nog beter doe ook mee. Om 13.00 uur begint deze leuke middag vol spektakel, doe je niet mee, kom dan lekker een drankje doen en genieten van alle races.

Locatie