Inspirerende en afwisselende expositie waar je stil van word

woensdag 18 mei 14:00 - 17:00

P van de Vorst – Olieverf/portretten, Olaf Sijmens – Beeldhouwwerk-Beek en DonkKunstpodium ’t Oude Raadhuis brengt twee getalenteerde kunstenaars samen in een afwisselende expositie. 

Petra van de Vorst en Olaf Sijmens exposeren samen van 7 tot en met 29 mei 2022 in het ’t Oude Raadhuis in Beek en Donk. Door het combineren van de schilderwerken van Petra en de beeldhouwwerken van Olaf ontstaat een gevarieerde expositie, die zeker het bekijken waard is. Waar Petra zich toelegt op het schilderen van portretten, heeft Olaf zich volledig verloren in beeldhouwen. De schilderijen van Petra zijn geschilderd met olieverf op papier en doek, waarbij zij experimenteert met allerlei ondergronden, kleur en mengsels met mediums. Olaf maakt zijn beeldhouwwerken voornamelijk in steen en soms in hout, waarbij hij zich laat leiden door de vorm van het materiaal. Geopend van 07 t/m 29-05-2022 woensdag t/m zondag in KUNSTpodium ’t Oude Raadhuis; Woensdags t/m vrijdags tijdens openingstijden van cadeauwinkel/koffie/theehuis “Knus bij Marie”. Zaterdags en zondags open 14:00 -17:00 uur.Heuvelplein 8 te Beek en Donk.Zie www.oudraadhuis.nl of Facebook: www.facebook.com/Oud.Raadhuis.Laarbeek

Locatie

  • 't Oude Raadhuis

    Heuvelplein 8
    5741jk Beek en Donk