Speciaalbier Festival Beerwood
Speciaalbier Festival Beerwood Foto:

Speciaalbier Festival Beerwood

zondag 19 juni 2022 2:00 tot 8:00

BeerWood, hét speciaalbierfestival van Lieshout, bierdorp bij uitstek! BeerWood herrijst op vaderdag in het hart van Lieshout op zondag 19 juni op de Heuvel rondom de kiosk. De Heuvel wordt omgetoverd tot een zinderende festivallocatie. Dartel over het festivalterrein, vertoef relaxed en vier de zomer. Geniet van de groovy muziek, struin langs de verschillende biertaps en droom weg met een goed glas speciaalbier in de hand. Laat die zonnestralen maar binnenkomen! 

Maak kennis met de gepassioneerde brouwers uit de regio en verwen je smaakpapillen. Kom meer te weten over de verhalen achter de brouwerijen en ontdek je favoriete speciaalbier. Verschillende brouwerijen, van klein tot middelgroot, zullen hun opwachting maken. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, ze gaan tot het uiterste om het lekkerste speciaalbier te schenken. 

Van fruitige Double IPA’s tot diepzwarte Imperial Stouts en van frisse lentebieren tot ‘Collabs’ met bevriende brouwers. BeerWood Speciaalbierfestival is de perfecte kans om je Untappd check-ins aan te vullen, je innerlijke biersommelier te verwennen en de festivalzomer te starten met een goed glas speciaalbier in de hand.

De organisatoren van het speciaalbierfestival kunnen niet wachten. We presenteren verschillende lokale brouwerijen waaronder Bommel Brewing uit Lieshout, Gierbier uit Mariahout, Van de Oirsprong uit Oirschot en Hooglander uit Aarle Rixtel. We gaan voor een gemoedelijke sfeer waar we elkaar na een lange tijd weer zien en waar we proosten met speciaalbier. BeerWood zal het middelpunt van het dorp worden, we kunnen niet wachten!”

Dus schenk je glas vol en proost, proef en ervaar tot de laatste slok!

Locatie