Nationale Voorleesdagen
Nationale Voorleesdagen Foto: Bibliotheek De Lage Beemden

Nationale Voorleesdagen: Pyjamafeest Beek en Donk

woensdag 1 februari 2023 18:00 tot 18:30

Het is feest in de bibliotheek tijdens de gezelligste week van het jaar! Tijdens de Nationale Voorleesdagen organiseren we weer de leuke pyjamafeestjes voor peuters en kleuters en hun ouders/verzorgers. In de bibliotheek in Beek en Donk is het pyjamafeestje op woensdag 1 februari van 18.00 tot 18.30 uur. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is nodig en kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Kom in je pyjama en met je knuffel naar de bibliotheek en vier een feestje met Maximiliaan. Maximiliaan is de hoofdpersoon uit Maximiliaan Modderman geeft een feestje, het Prentenboek van het Jaar dat werd geschreven door Joukje Akveld en geïllustreerd door Jan Jutte. De kinderen horen hoe Maximiliaan een feestje organiseert met zijn speelgoedbeesten. Het feestje wordt afgesloten met een leuke activiteit.

Locatie