Afbeelding
Foto: Nederlandschoon.nl

Laarbeek Schoon bij Landelijke Opschoondag

zaterdag 18 maart 2023 9:45 t/m 12:00

Op zaterdag 18 maart is de 21e Landelijke Opschoondag. Een mooi jaarlijks evenement, waarbij ontzettend veel vrijwilligers hun eigen dorpen en steden opruimen. Laarbeek Schoon organiseert samen met de gemeente dit evenement voor de gemeente Laarbeek. Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steken we de handen uit de mouwen en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en kanalen schoon. Op deze zaterdagochtend starten we - anders als bij een reguliere opschoondag - vanuit elke kern, namelijk bij: het IVN in Aarle-Rixtel, Café Thuis in Beek en Donk, Bavaria Café in Lieshout en bij de Oranjebar in Mariahout. We verzamelen rond 9:45u, starten om 10:00u en sluiten rond 12:00u weer op dezelfde plekken af. De organisatie van Laarbeek Schoon zorgt voor materiaal, maar ook voor koffie/thee/limonade en een lekker broodje na afloop. Ook voor de kids is er iets leuks en lekkers! We vragen jou én anderen daarom om zich eenmalig aan te melden via aanmelden@laarbeekschoon.nl zodat er voor iedereen genoeg is. Mobiliseer je gezin, je vrienden, bekenden en collega’s. Welke vereniging of club breng jij op deze dag in beweging?