Kom handletteren bij onze handlettertafel !
Kom handletteren bij onze handlettertafel ! Foto: Genomen tijdens handletter kinderfeestje gegeven door workshopsdebuufjes

Creatieve markt Lieshout

zondag 2 april 2023 11:00 t/m 16:00

CREATIEVE MARKT LIESHOUT

Heb jij 2 april al op de kalender staan? Op de creatieve markt in het Dorpshuis in Lieshout kun je lekker rondstruinen, maar ook zelf actief bezig zijn bij miniworkshops (bijvoorbeeld houtbranden, sieraden maken, vilten popje maken, glasminiatuur). Of ga je kijken naar één van de demonstraties (bijvoorbeeld macrame, 3d kaarten, haken of schilderen). Al onze activiteiten vind je onder de deelnemerslijst. Misschien scoor je een leuk uniek cadeautje of iets moois voor jezelf? De entree is gratis. 

De markt staat opgesteld in de grote zaal en huiskamer. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten.  Zo kun je een glittertattoo of haarstukjes laten zetten of kom gezellig handletteren aan onze handlettertafel (ook voor volwassenen). De deelnemers zijn heel divers. Een kleine greep uit het aanbod: houten decoratie, wanddecoratie, kinderkleding, kaarten, sieraden, sleutelhangers, bedrukte artikelen, haakwerk, fotografie, schilderijen,  halsbanden, inpakartikelen en stationary, creaties met groen en droogbloemen, handlettering, houtbranden, diamondplainting, haarspeldjes, resin en jesmonite onderzetters etc, glaskunst, kinderkamer decoratie en nog meer...We hebben ook gedacht aan de partners die mee moeten, maar even geen zin meer hebben. Zij kunnen aan de bar een drankje nemen en wachten tot jij ook zover bent... Ben je benieuwd naar de (tot nu toe) 44 deelnemers? Kijk dan alvast op https://workshopsdebuufjes.jouwweb.nl/.../deelnemers...Andere informatie vind je ophttps://workshopsdebuufjes.jouwweb.nl/creatieve-markt...

Locatie