Afbeelding
Foto: Arthur Ogleznev on Unsplash

Tarot workshop met volle maan

zondag 4 juni 2023 14:00 tot 16:00

De workshop begint met het stellen van een vraag waar je gedurende de workshop mee bezig zult zijn. Zonder specifieke vraag deelnemen kan ook, dan laat je de kaarten helemaal aan het woord. Stel je een vraag, probeer deze dan met “Hoe” of “Wat” te laten beginnen. Bijvoorbeeld: “Hoe kan ik het beste omgaan met...?” of “Wat is mijn rol in…?”.

Thema van deze workshop: Kelken: Relaties, intuitie en creativiteit

In twee uur tijd leer je over de symbolische achtergrond van de kaarten, de betekenis van de gelegde kaarten en hoe de kaarten samenwerken in jouw Tarot legging. We zullen werken met een van de bekendste kaartensets: Het Rider-Waite tarotspel. Ervaring is niet nodig.

Tarot bestaat uit 78 kaarten met elk hun eigen afbeelding. De dwaas, de keizer, het rad van fortuin... Elke kaart heeft meerdere mogelijke betekenissen. Het kaartspel bestaat al minstens sinds de 15e eeuw en wordt sinds ongeveer 1800 gebruikt voor waarzeggerij. Een tarot legging is een andere manier van op zoek gaan naar antwoorden. Een kaart krijg je altijd met een reden. Ook als hij niet meteen te duiden valt, zet hij je aan het denken en helpt hij je bewust worden van het onzichtbare web wat onder je leven gewoven is.

Extra informatie:
Locatie: De Wolwever, Lieshout
Kosten: €10,- pp
Aanmelden: mail@telodelic.nl / 06 101 648 00

Locatie