© 2023 HOLLANDSE HELDEN/KRO-NCRV Deze productie kwam tot stand met steun van
© 2023 HOLLANDSE HELDEN/KRO-NCRV Deze productie kwam tot stand met steun van Foto: © 2023 HOLLANDSE HELDEN/KRO-NCRV Deze productie kwam tot stand met steun van

Jaarvergadering en gespreksavond KansPlus

dinsdag 2 april 2024 19:00 tot 22:30

Jaarvergadering en gespreksavond, inclusief vertoning van de documentaire Moederhart

Namens KansPlus, regio GBLB nodigen wij u van harte uit voor het bijwonen van dejaarvergadering met aansluitend de vertoning van Moederhart van Nousjka Thomas.Moederhart is een ontroerende documentaire over een moeder van een zoon metmeervoudige beperkingen. Op indringende wijze worden de vraagstukken waar een oudertegen aanloopt in beeld gebracht. Voor leden van KansPlus zeer herkenbaar.De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.We zien u graag!

Locatie