‘Nieuw’ Bestuur FC Objectief. Vlnr: Erik van Mourik, Mayke Vermulst, Tonny van den Eijnde, Gert Jan van Sluijs & Marja van Someren.
‘Nieuw’ Bestuur FC Objectief. Vlnr: Erik van Mourik, Mayke Vermulst, Tonny van den Eijnde, Gert Jan van Sluijs & Marja van Someren. Foto:

Expositie Fotoclub Objectief

zaterdag 20 april 2024 11:00 tot zondag 21 april 17:00

De leden van de fotoclub zijn al weer geruime tijd aan de slag met de voorbereiding van de expositie op 20 en 21 april. De beste foto’s zijn uitgezocht, samen beoordeeld en klaar gemaakt om op een aantrekkelijke wijze te worden gepresenteerd. Er is geen vast thema voor de expositie dus de onderwerpen zijn divers. Dit maakt het tot een boeiend en verrassend geheel voor de bezoekers.

Naast de fotopresentatie in de grote zaal van het Ontmoetingscentrum te Beek en Donk is daar ook nog de ‘rode draad’. Een serie foto’s die begint met een startfoto, waarna de leden ieder met een eigen vertaling een vervolgfoto maken. Dit levert zeer verrassende en mooie resultaten op! In een aparte ruimte is een diashow waar op basis van verschillende thema’s van diverse leden en werkgroepen prachtige foto’s worden vertoond.

Op beide dagen zijn leden van de club aanwezig om u te ontvangen en toelichting te geven over het gepresenteerde en over de fotoclub. Traditiegetrouw vindt er ook weer een loterij plaats, waarbij u de mooiste foto naar uw mening op het lot vermeldt. Als u de gelukkige bent bij de trekking ontvangt u als prijs uw gekozen foto! De expositie vindt plaats in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk op 20 en 21 april en is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Verdere informatie over de fotoclub kunt u nog vinden op www.fcobjectief.nl.

toegang gratis


Locatie