Afbeelding
Foto: kunst- en tuinenroute laarbeek

Kunst- en tuinenroute Laarbeek 2024

zaterdag 1 juni 2024 10:30 tot 16:30

Ontdek de Pracht van Kunst en Tuinen op de Laarbeekse Kunst- en Tuinenroute!

Ben je klaar om een betoverende reis te maken door de wereld van kunst en tuinen? Dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan de Laarbeekse Kunst- en Tuinenroute!

Dit 2 jaarlijkse evenement, biedt een zeldzame gelegenheid om de Laarbeekse kunstenaars te bewonderen en te genieten van de prachtige tuinen die onze gemeente te bieden heeft.

Tijdens de Kunst- en Tuinenroute openen verschillende Laarbeekse kunstenaars hun ateliers voor het publiek, waar ze hun meest inspirerende werken tentoonstellen. Van schilderijen tot beeldhouwwerken, er is voor elk wat wils om van te genieten.

Maar dat is nog niet alles! Verscheidene tuinen in Laarbeek stellen hun poorten open, zodat bezoekers genieten van weelderige groene oases en kleurrijke bloembedden. Sommige tuinen bieden een unieke combinatie van kunst en natuur, waarbij kunstwerken van de kunstenaars te bewonderen zijn tussen de bloemen en bomen.

Dus trek je wandelschoenen aan, pak de fiets of ga met de auto en laat je verrassen door de schoonheid die de Kunst- en Tuinenroute te bieden heeft. We heten je van harte welkom om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring!

Locatie: Verschillende locaties in Laarbeek

1 en 2 juni zijn de tuinen èn de ateliers open. op 8 en 9 juni zijn de ateliers open.

Voor meer informatie en een kaart van de route, bezoek www.kunstroutelaarbeek.nl www.laarbeeksetuinen.nl of gebruik de laarbeek route-app

Laat je inspireren door kunst, verwonder je over de natuur - Kom naar de Laarbeekse Kunst- en Tuinenroute!

Locatie