Bedrijvengids

Vloerenland

Vloerenland: vloeren, vloeren en nog eens vloeren!

Vloerenland is een familiebedrijf dat al ruim 25 jaar vloeren van topkwaliteit levert aan particulieren, bedrijven en overheden.

Waarom Vloerenland
Waarom zou je voor Vloerenland kiezen? Op die vraag kunnen we kort antwoorden. Wij hebben alleen maar vloeren, wij leveren maatwerk en ons betrokken team doet er alles aan om jou verwachtingen te overtreffen.

Experience Center XXL
In ons Experience Center XXL in Beek en Donk vind je een compleet assortiment met de nieuwste collecties vloeren: houten vloeren, pvc vloeren, laminaatvloeren, trappen, tapijt, vinyl en tapijttegels. Ook  'doe-het-zelver' helpen wij op weg.

Vrijwel al onze vloeren zijn ook in de webshop te bestellen. Wij zorgen ervoor dat je je bestelling op de afgesproken tijd in huis hebt zodat je snel aan de slag kan. Afhalen kan ook.

Traprenovatie
Vloerenland voert ook traprenovaties uit. Onze monteurs renoveren alle soorten trappen en kunnen ook trapverlichting installeren.

Vloerinspecties
Bij het uitvoeren van renovatie- en nieuwbouwprojecten schakelen wij regelmatig een externe specialist in om nieuwe en bestaande vloeren te inspecteren. Mede hierdoor is het aantal klachten bij ons nihil. Aan de hand van een inspectieverslag brengen wij een concurrerende offerte uit.

Garantie op arbeid
Wij vertrouwen op onze merkleveranciers en onze vakmensen. Daarom geven wij jou 2 tot 5 jaar garantie op arbeid. Je koopt bij ons zonder risico. Mocht er onverhoopt iets mis gaan dan lossen wij dat netjes op!

Alle vloeren onder één dak
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website www.vloerenland.com.

Je bent ook altijd welkom in ons Experience Center XXL. Een bezoek aan Vloerenland loont zich altijd en wij gaan je verrassen met onze showroom, de nieuwste collecties vloeren, onze kennis en persoonlijk advies.

Contactgegevens

Vloerenland

Beekerheide 28

5741HC Beek en Donk

Tel 0492-319015

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09.30 - 17.00 uur
09.30 - 17.00 uur
09.30 - 17.00 uur
09.30 - 17.00 uur
09.30 - 16.00 uur
Gesloten

Gerelateerd nieuws