Bedrijvengids

Kinderdagverblijf de Kinderboom

De Kinderboom is een kleinschalig kinderdagverblijf die kinderen opvangt van de leeftijd tussen de 0 en 4 jaar. Wij beschikken over 2 ruime groepen waar de kinderen vrij door de groep kunnen bewegen. Omdat wij kleinschalig zijn, kennen al onze pedagogisch medewerkers alle kinderen en ouders. Wij draaien onze hand er niet voor om, om dagelijks naar buiten te gaan met de kinderen. Ook bij minder goed weer is er van alles te ontdekken. Buiten zijn, vrij spelen en onbevangen de natuur ontdekken, helpt kinderen in de ontwikkeling van hun zintuigen, motoriek, sociale vaardigheden en creativiteit.

Naast al het spelen en ontdekken, vinden wij het belangrijk om samen met de kindjes de keuken te ontdekken. Door het realiseren van onze eigen moestuin, willen wij de kinderen gaan leren hoe het eten wordt verbouwd. Door samen met de kinderen te zaaien, te oogsten en te bereiden, smaakt het eten nóg lekkerder en dit maakt het eten nóg leuker!

Wij staan voor kwaliteit en willen dit aanbieden binnen een vertrouwde sfeer. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij dit realiseren. Daarbij vinden wij het ontzettend belangrijk om kinderen veiligheid, vertrouwen en ruimte te kunnen bieden. Door dit te creëren, kunnen de kinderen zich beter hechten en daardoor ontwikkelen.

- Kleinschalige opvang
- Natuurlijke en prikkelarme omgeving
- Elke dag naar buiten gaan
- Groenten en fruit verbouwen in onze eigen moestuin
- Respect voor elkaar
- Spelen met leeftijdsgenootjes

Contactgegevens

Kinderdagverblijf de Kinderboom

Dokter Timmerslaan 11a

5741XE Beek en Donk

Tel 06-36184422

Maandag t/m vrijdag

07.00 - 18.00 uur


Gerelateerd nieuws