Bedrijvengids

Boeij Letselschade Advocatuur

Ben je op zoek naar een goede letselschade advocaat? Wil je weten of je recht hebt op een schadevergoeding na een ongeval? Neem dan vrijblijvend contact op met mr. Stijn Kerkhof, letselschade advocaat in Helmond.

Kosteloze rechtshulp aan slachtoffers van een ongeval
Stijn staat onder meer slachtoffers van een verkeers- of bedrijfsongeval bij. Meestal is zijn rechtshulp geheel kosteloos. De aansprakelijke partij (de veroorzaker van het ongeval) moet namelijk ook de advocaatkosten van het slachtoffer vergoeden.

Mr. Stijn Kerkhof, LSA advocaat
Niet iedere advocaat mag zich LSA advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van de Vereniging Letselschade Advocaten. Voor LSA Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Stijn is een toegankelijke vakidioot. Kenmerkend aan zijn aanpak is dat hij zich vastbijt in een zaak totdat hij een goede uitkomst heeft bereikt. Daarbij adviseert hij realistisch en procedeert hij scherp.

Stijn creëert rust en duidelijkheid.

Veel ervaring
Inmiddels heeft Stijn al honderden slachtoffers met letselschade met succes kunnen bijstaan. Namens hen trad hij op tegen de aansprakelijke wederpartij (meestal is dat een verzekeraar).

Stijn staat onder meer cliënten bij met een orthopedisch letsel of een whiplash door een ongeval. Verder heeft Stijn veel ervaring in de juridische bijstand van slachtoffers met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of geestelijk letsel.

Vanwege zijn bedrijfskundige achtergrond is Stijn daarnaast een ideale advocaat voor ondernemers met letselschade.

Gratis oriënterend gesprek
Neem nu contact op met mr. Stijn Kerkhof van Boeij Letselschade Advocatuur in Helmond. Een oriënterend gesprek is altijd gratis.

Contactgegevens

Boeij Letselschade Advocatuur

Kanaaldijk N.W. 91

5707Lc Helmond

Tel 0492-745172

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur

Gerelateerd nieuws