Bedrijvengids

Salon Wieteke

In 2017 opende Wieteke Vermeulen op 21-jarige leeftijd de deuren van 'Salon Wieteke' aan de Korenmijt in Beek en Donk. Wieteke zit inmiddels al jarenlang in het vak. "Ik heb eerst een opleiding in de detailhandel gedaan en daarna een privé-opleiding tot Pedicure (Thomas-instituut)." Na het afronden van haar opleiding startte zij direct als pedicure. Daarnaast is ze ook geschoold manicure. "Ik bied een totaalpakket aan", laat Wieteke weten.

Zowel jong als oud kan in de salon van Wieteke terecht. "Mijn salon is goed bereikbaar, biedt voldoende parkeerplaatsen voor de deur en is rolstoeltoegankelijk." Als pedicure behandelt Wieteke alle voorkomende (niet-medische) voetklachten zoals eelt, likdoorns, kloven, kalk(schimmel)nagels of ingroeiende nagels. "Ik maak gebruik van een pedicuremotor met nattechniek in plaats van droogtechniek, waardoor de apparatuur tijdens het frezen van de nagels niet warm wordt."

Als manicure richt ze zich vooral op gelcolor. "Dit houdt in dat ik een verstevigende laag (gel) aanbreng op de natuurlijke nagel (mogelijk op zowel handen als voeten). GelColor heb ik in heel veel verschillende kleurtjes, dus voor ieder wat wils. 

Kijk voor acties e.d. op de social media kanalen van Wieteke (klik rechts op het logo van Facebook en/of Instagram).

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Contactgegevens

Salon Wieteke

Korenmijt 14

5741PP Beek en Donk

Tel 06-46473917


Gerelateerd nieuws